11 juni KCCK finale en ledenraad

Het schaakseizoen loopt alweer naar het einde toe. Op vrijdagavond 10 juni is de laatste les- en interne competitieavond voor de jeugd in Trionk aan de Van Oosten de Bruijnstraat 60.

We willen het seizoen graag afsluiten met een zinderende finale van het Kennemer Combinatie Club Kampioensschap (KCCK) op zaterdagmiddag 11 juni in Trionk. Daarvoor zijn al de nodige rondes gespeeld dit seizoen maar voor deze finalemiddag kan ieder lid zich aanmelden. Er zal in verschillende groepen gespeeld worden. Voor meer informatie en aanmeldingen neem svp contact op met Richard Duijn (richard.rm.duijn@gmail.com).

Naast de KCCK finales zullen we ook een korte ledenraad houden. Het bestuur nodigt leden uit om hierbij te zijn op zaterdagmiddag 11 juni om 16.00 uur. Het doel van deze ledenraad is om kort met elkaar van gedachten te wisselen over het KC beleid, de financiën en de speerpunten voor het komend seizoen. Jullie komst wordt zeer gewaardeerd. In september zullen we het seizoen weer beginnen met een korte
Algemene Leden Vergadering waar we de financiën formeel zullen afwikkelen.

Onderwerp: