Feest in Hoorn!

Met 4 jeugdteams verscheen KC Chesscool in Hoorn. Helaas was de C1 niet compleet en moest met 3 spelers opgebokst worden tegen de Waagtoren en Caissa-Eenhoorn. Er waren 2 plaatsen te verdienen voor het NK en dat werd net niet gehaald. Een derde plek was het eindresultaat.
Bij de D-teams was de concurrentie heftig maar de D-teams hebben geweldig gepresteerd. De D-3(Joshil, Jonas, Lena en Laurens) kwam op het einde van het toernooi op stoom en eindigde op de 12de plaats.Voor bijna alle spelers was het de eerste deelname aan dit toptoernooi en het belooft veel goeds voor de toekomst. De D2 (Ivo, Kasper, Felix, Thom) behaalde een prachtige 5de plek in de eindrangschikking en dat was maar 1 winstpartij verwijderd van plaatsing voor het NK (JCC). Wel werd de beker voor het beste reserveteam gewonnen door in de laatste ronde Caissa Eenhoorn D2 op een gelijk spel te houden.
De D1 (Stella, Tristan, Jurriaan, Jonathan) stonden de tegenstanders maar 1 gelijk spel toe en de rest van de partijen werd gewonnen. Cruciaal was de 4-0 overwinning op naaste concurrent Purmerend en 1 ronde voor het einde was de buit binnen. Kampioen!
Het was nog lang onrustig in Hoorn en de reis naar Den Bosch kan worden geboekt.

Onderwerp: