KC Chesscool scoort buitengewoon goed op Persoonlijk Kampioenschap NHSB

In 3 van de 4 jeugdcategoriën is de kampioen van Noord Holland een Chesscooler.
Daarnaast werden er nog 5 bekers gewonnen en een ratingprijs!

Bij de A jeugd was Esper van Baar titelfavoriet en dat maakte hij volledig waar. In de laatste ronde was een remise voldoende en het aanbod werd gretig aangenomen door de tegenstander.

In de B-categorie was het podium compleet een KC Chesscool aangelegenheid. Jakob Kaiser blunderde in de 1ste partij een toren weg en aangezien Tyro Bekedam geen fouten maakte en onderling remise speelde tegen Jakob was de titel voor Tyro. Jakob werd 2de en met een kwartet mooie partijen was het brons voor Mark Honkoop.

Bij de C-jeugd werd Gilian Honkoop eerste met een 100% score. Een 4de plek was er voor Michiel Terwee die na een mindere openingsdag zich prima revancheerde op dag 2. Stella Honkoop wist de beker voor plek 5 te winnen en haalde en passant ook nog even de beker van Mark op die een sloot proefwerken aan het voorbereiden was. Een mooie plus in de rating was er voor Jamy Panday .... die beker komt nog wel.

In de E-categorie was er een prima debuut voor Felix Lücke, gedeeld 4de en dus een mooie beker.
Laurens Terwee, de jongste deelnemer aan het kampioenschap, haalde een prachtige 50% score en daarmee een mooie ratingprijs.

Proficiat allen!!

Onderwerp: