Met vlag en wimpel naar NK voor E-teams

KC Chesscool E1 gaf 1 matchpunt af in een moment van onoplettendheid maar de andere 6 partijen werden met glans gewonnen. Kampioen en daardoor geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap in Zuid Scharwoude (21 mei).
Stella Honkoop op bord 1 was schier onverslaanbaar; Kasper Lücke op bord 2 van het zelfde laken een pak; Felix Lücke op bord 3 trok de lijn van het E-kampioenschap door en Vincent Brendel op bord 4 met halsbrekend spel 5 van de 6 partijen gewonnen.
Thom van Stormbroek redde E1 van een nederlaag door zeer goed spel tegen het verrassend sterke tweede team van HWP Haarlem en speelde vervolgens ook nog tegen alle toppers  op bord 1 van KC Chesscool E2. Zeer sterke 50 % score en met flonkerend spel. Jonas Lücke speelde op bord 2 geweldig en kreeg een individuele medaille voor zijn prestaties. Laurens Terwee liet wederom zien dat hij uitzonderlijk sterk voor zijn leeftijd is en tenslotte een fenomenaal debuut van Liv Guurink en Rosa van Mern. Echte leeuwinnen en een belangrijke bijdrage aan de mooie 7de plek voor KC Chesscool E2.

Zie ook verslag NHSB site: http://www.nhsb.nl/index.php?pageID=60&newsID=1465&:#bericht1465

Onderwerp: