Santpoortse Kroeglopertoernooi 2019

Wegens groot succes organiseert Schaakclub Santpoort voor de zevende keer het Santpoortse Kroeglopertoernooi tijdens de Santpoortse feestweek. Wij willen u daarom graag uitnodigen om op zondag 28 juli het Kroeglopertoernooi te spelen.

Wie worden de opvolgers van 3-voudig kampioenen Hing Ting Lai en Tobias Kabos die met 11,5 uit 14 de beste waren?

De Santpoortse Feestweek is een week vol gezelligheid. Overdag zijn er diverse activiteiten en ’s avonds is er live-muziek aanwezig bij meerdere bars. Kijk voor meer informatie op de website.

Mocht je willen meedoen maar (nog) geen teamgenoot hebben. Maak dit dan kenbaar bij de organisatie via de contactpagina. Bij meerdere individuele aanmeldingen zal de organisatie helpen duo’s te vormen (we hebben er nu al 1).

Robnaldo

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close