Lidmaatschap Jeugd

Jeugdlid worden van KC is ongelooflijk leuk en ook buitengewoon makkelijk. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat het in orde komt. Wil je eerst komen kijken en een proefles volgen? Dat kan! Kom dan gerust eens langs op een vrijdagavond. Als je er tussen 18:30 en 18:45 bent, leggen we je uit hoe het allemaal werkt en draai je mee met de les op je eigen niveau. En als je al kunt schaken, kun je direct ook een partij spelen. Kortom: leerzaam, gezellig en wie weet krijg je de smaak te pakken en word je graag lid!

Om lid te worden, vragen wij je onderstaand formulier in te vullen. Dan kunnen wij gelijk ook bepalen of en zo ja welke eventuele korting op de jaarcontributie van toepassing is.

Contributie en lidmaatschapsvoorwaarden

De contributie gaat per kalenderjaar. Wel geven wij korting als je gedurende het jaar lid wordt (zie hieronder bij de regels).

Jeugd (junioren)
Lid              : € 100 per kalenderjaar
Dubbellid  : € 70 per kalenderjaar (als je ook al lid bent elders en dus al KNSB-vergoeding is afgedragen)

  • Aanmelden moet schriftelijk gebeuren via bovenstaande formulier.
  • De contributie nota wordt uiterlijk in oktober door de penningmeester verstuurd. Bij het niet betalen van de contributie, vindt in december een laatste herinnering plaats door de penningmeester. Indien er op 31 december nog niet betaald, worden leden uitgeschreven als lid.
  • Voor nieuwe leden die tijdens het seizoen lid worden, geldt een contributie op basis van het tijdstip van aanmelding. Aanmeldingen voor 1 november betalen voor een volledig seizoen, aanmeldingen tussen 1 november en 31 januari betalen 60% en bij aanmeldingen na 1 februari brengen we 30% in rekening.
  • Leden dienen zich voor 1 september af te melden voor het komende schaakseizoen. Indien leden zich later afmelden zijn zij ieder geval verplicht hetzelfde bedrag te betalen dat KC kwijt is aan afdracht naar de schaakbond voor dat schaakseizoen (dit verschilt per jaar maar bedraagt ongeveer 25 euro).
  • Indien leden zich afmelden nadat zij de contributie hebben betaald, kunnen zij een verzoek indienen voor een gedeeltelijke terugbetaling. Het bestuur zal daarover beslissen waarbij in ieder geval de kosten van afdracht naar de bond niet worden teruggestort.

Aanmeldformulier Jeugdlidmaatschap

Dubbellid? (je bent en blijft nog lid van een andere club)(vereist)

Een anders gezinslid is ook al lid bij KC(vereist)

Geeft u toestemming voor het gebruik van de NAW-gegevens (voor intern gebruik binnen de club)?(vereist)

Geeft u toestemming voor het gebruik van foto- en videomateriaal voor op de onze website en/of in andere publicaties van Kennemercombinatie?(vereist)

Ik ga akkoord met de lidmaatschapsvoorwaarden zoals die hierboven vermeld staan(vereist)

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close