Lidmaatschap Jeugd

Jeugdlid worden van KC is ongelooflijk leuk en ook buitengewoon makkelijk. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen er voor dat het in orde komt. Wil je eerst komen kijken en een proefles volgen? Dat kan! Kom dan gerust eens langs op een vrijdagavond. Als je er tussen 18:30 en 18:45 bent, leggen we je uit hoe het allemaal werkt en draai je mee met de les op je eigen nivo. En als je al kunt schaken, kun je direct ook een partij spelen. Kortom: leerzaam, gezellig en wie weet krijg je de smaak te pakken en wordt je graag lid!

Eerst een proefles? Meld je aan voor een proefles via onderstaand formulier.

En als je hebt bepaald dat je graag lid wordt, vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen we snel contact met je op voor meer informatie over de club.

Aanmelden voor lidmaatschap

Om lid te worden, vragen wij onderstaand formulier in te vullen. Dan kunnen wij gelijk ook bepalen of en zo ja welke eventuele korting op de jaarcontributie van toepassing is.

Contributie en lidmaatschapsvoorwaarden

De contributie gaat per kalenderjaar. Wel geven wij korting als je gedurende het jaar lid wordt (zie hieronder bij de regels).

Jeugd (junioren)
Lid              : € 100 per kalenderjaar (voor seizoen 2021-2022 geldt eenmalig € 80.-)
Dubbellid  : € 55 per kalenderjaar (als je ook al lid bent elders en dus al KNSB-vergoeding is afgedragen)

  • Aanmelden moet schriftelijk gebeuren via bovenstaande formulier.
  • De contributie nota wordt uiterlijk in oktober door de penningmeester verstuurd. Bij niet betalen van de contributie vindt in december een laatste herinnering plaats door het bestuurslid externe wedstrijdleider. Indien er op 31 december nog niet betaald is worden leden uitgeschreven als lid.
  • Nieuwe leden die tijdens het seizoen komen betalen een contributie op basis van het tijdstip van aanmelding. Aanmeldingen voor 1 oktober betalen voor een volledig seizoen, aanmeldingen voor 1 februari betalen 60% en aanmeldingen voor 1 mei betalen 30%.
  • Leden dienen zich voor 1 september af te melden voor het komende kalenderjaar. Indien leden zich later afmelden zijn zij ieder geval verplicht hetzelfde bedrag te betalen dat KC kwijt is aan afdracht naar de schaakbond voor dat schaakseizoen (verschilt per jaar maar bedraagt ongeveer 25,-).
  • Indien leden zich afmelden nadat zij de contributie hebben betaald kunnen zij een verzoek indienen voor een gedeeltelijke terugbetaling. Het bestuur zal daarover beslissen waarbij ieder geval de kosten van afdracht naar de bond niet worden teruggestort.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close