KC Open 2021-2022

Het KC Open organiseren wij jaarlijks en start in oktober. In ons clubhuis ’t Trionk, Oosten de Bruynstraat 60 2014 VS Haarlem.

Deelname: Deelname staat open voor alle spelers. Zowel club- als huisschakers. Deelname is gratis voor leden van KC, ’t Spaarne en S.V. Heemstede. Van de overige deelnemers wordt een bijdrage gevraagd van € 10,-, voor 9 speelronden.

Speeldata en tempo: We spelen op de vrijdagavonden vanaf 20:30 u (9 ronden). Het speeltempo is 1u 40 min. + 10 sec. per zet. Jeugdspelers met een rating boven de 1200 worden speciaal uitgenodigd mee te doen. Zij mogen kiezen voor het verkorte speeltempo van een uur plus 10 seconden per zet. Zo kunnen ze voor 22:30 uur naar huis.

Data: 15 oktober, 26 november, 17 december en in 2022 op 21 januari, 18 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei en 24 juni. Op de laatste speeldag reiken we ook gelijk de prijzen uit.

Indeling: Maken we op vrijdagavonden bij de start bekend. Spelers kunnen zich desgewenst afmelden en een bye nemen.

Prijzenpot: Speel mee voor leuke prijzen. Én voor de roem natuurlijk.

Aanmelden: Schrijf je via de website (de groene aanmeldbutton) of bij wedstrijdleider Frans van Casteren, E-mail: utellme@planet.nl, telefoon: 06-11125874

Er worden maximaal 3 byes (½ punt) toegestaan. Latere instroom is daarmee ook mogelijk. Bye+Spelen (inhalen van een partij) is ook mogelijk. Geen bye voor de laatste ronde. Zet 24 juni dus vast in de agenda voor een gezellige afsluiting en prijsuitreiking.

Uitslagen 2e ronde

Helaas heel wat afzeggers, maar toch 6 partijen op 26 november.

Tussenstand na de 2e ronde

De volgende ronde zou worden gespeeld op vrijdagavond 17 december. Deze kan vanwege de coronaregels niet op de reguliere manier op de club gespeeld worden. We zullen alle deelnemers via de mail informeren over het vervolg. Aanmelden is overigens nog steeds mogelijk. Meld je aan via de kalender of stuur een mail naar utellme@planet.nl.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close