Trainers

De trainers

Wij zijn trots op onze actieve en gedreven trainersgroep! Zij dragen de training en zijn mede verantwoordelijk voor de mooie resultaten van onze jeugdspelers. Per groepje hebben we tenminste twee trainers. Ook hebben wij assistent trainers, jeugdspelers die de opleiding tot KNSB-Schaaktrainer hebben gevolgd, nog volgen of gaan volgen. Per september 20121 zijn de groepen als volgt:

  • Groep 1 (stap 1 incl. opstapje 1/2, 1 extra, 1 mix): Rona, Mats, Ivo, Jurriaan
  • Groep 2 (stap 2 incl. 2 extra, 2 mix, 2 vooruitdenken): Henk, Mirthe
  • Groep 3 -3A, 3B, 3C (stap 3 incl. 3 extra, 3 mix, 3 vooruitdenken): Sybe, Frank, Mats, Fer
  • Groep 4 (incl. 4 extra, 4 mix): op dit moment geen groep 4 spelers
  • Groep 5 (stap 5 incl. 5 extra, 5 mix): Ad, Edwyn, Gilian,
  • Groep 6 (stap 6, thematrainingen): Edwyn, Gilian, Jop, Richard, Gasttrainers

Hoewel wij de stappenmethode (zie ook stappenmethode.nl) hanteren, hechten wij aan het opdoen van veel ervaring en maken we gebruik van de kennis en ervaring van de trainers, coaches en mentoren. Wij bevelen de spelers en hun ouders daarom van harte aan, om thuis dagelijks een paar diagrammen (of meer) uit het stappenboek te maken. Hierdoor kan tijdens de training aandacht worden gegeven aan het oefenen en in de praktijk toepassen van de lesstof.

Daarnaast verzorgt Jop Delemarre voor alle groepen in 2021/2022 vanaf stap 3 extra trainingen. Die zijn gericht op het beheersen van de stof per stap. Daarom werken de spelers met Jop uit de “Plus-boeken” van de stappenmethode. Meer weten over trainingen van Jop Delemarre? Zie ook zijn website, www.schaaktrainer.nl

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close