Trainers

Wij zijn trots op onze actieve en gedreven trainergroep! Zij dragen de training en zijn mede verantwoordelijk voor de mooie resultaten van onze jeugdspelers. Per groepje hebben we tenminste 2 trainers. Ook hebben wij assistent trainers; jeugdspelers die de opleiding tot KNSB-Schaaktrainer hebben gevolgd, nog volgen of gaan volgen. Per september 2020 zijn de groepen als volgt:

  • Stap 1 (incl opstapje 1/2, 1 extra, 1 mix): Rona, Mats, Ivo
  • Stap 2 (incl 2 extra, 2 mix, 2 vooruitdenken): Fer, Henk, Mirthe
  • Stap 3 (incl 3 extra, 3 mix, 3 vooruitdenken): Frank, Sybe
  • Stap 4 (incl 4 extra, 4 mix): Ad, Gilian
  • Stap 5 en 6: (incl 5 extra, 5 mix, 6): Op maat, onder andere door Jop en Edwyn en gasttrainers 
  • ‘Stap 7’ de beste jeugdspelers van KC: op maat, onder andere door Jop en mentoren

Hoewel wij de stappenmethode (klik hier voor alles over de methode) hanteren, hechten wij aan het opdoen van veel ervaring en gebruikmaken van de kennis en ervaring van de trainers, coaches en mentoren. Wij bevelen de spelers en hun ouders van harte aan om thuis dagelijks een paar diagrammen (of meer) uit het stappenboek te maken. Zodat tijdens de training aandacht kan worden gegeven aan het oefenen en in praktijk toepassen van de lesstof.

Daarnaast verzorgt Jop Delemarre voor alle groepen vanaf stap 2 extra trainingen. Die zijn gericht op het beheersen van de stof per stap. Daarom werken de spelers met Jop uit de “Plus-boeken” van de stappenmethode. Meer weten over trainingen van Jop Delemarre? Zie ook zijn website, www.schaaktrainer.nl

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close