Lidmaatschap Volwassenen

Lid worden van KC is ongelooflijk leuk en ook buitengewoon makkelijk. Vul het aanmeldformulier in (onder het infoformulier) en wij zorgen er voor dat het in orde komt. De volwassen spelers bij KC hebben een rating van tussen de ongeveer 1300 en 2500. Lid worden zonder schaakervaring kan ook. Neem contact op met ons bestuurslid volwassenenschaak voor de mogelijkheden via onderstaande formulier.

Aanmelden voor lidmaatschap

Om lid te worden, vragen wij onderstaand formulier in te vullen. Dan kunnen wij gelijk ook bepalen of en zo ja welke eventuele korting op de jaarcontributie van toepassing is.

Contributie en lidmaatschapsvoorwaarden

De contributie gaat per kalenderjaar. Wel geven wij korting als je gedurende het jaar lid wordt (zie hieronder bij de regels).

Volwassenen (senioren)
Lid              : € 130 per kalenderjaar (voor seizoen 2021-2022 geldt eenmalig € 80.-)
Dubbellid  : € 85 per kalenderjaar (als je ook al lid bent elders en dus al KNSB-vergoeding is afgedragen)

Voorwaarden

  • Aanmelden moet schriftelijk gebeuren via bovenstaande formulier.
  • De contributie nota wordt uiterlijk in oktober door de penningmeester verstuurd. Bij niet betalen van de contributie vindt in december een laatste herinnering plaats door het bestuurslid externe wedstrijdleider. Indien er op 31 december nog niet betaald is worden leden uitgeschreven als lid.
  • Nieuwe leden die tijdens het seizoen komen betalen een contributie op basis van het tijdstip van aanmelding. Aanmeldingen voor 1 oktober betalen voor een volledig seizoen, aanmeldingen voor 1 februari betalen 60% en aanmeldingen voor 1 mei betalen 30%.
  • Leden dienen zich voor 1 september af te melden voor het komende kalenderjaar. Indien leden zich later afmelden zijn zij ieder geval verplicht hetzelfde bedrag te betalen dat KC kwijt is aan afdracht naar de schaakbond voor dat schaakseizoen (verschilt per jaar maar bedraagt ongeveer 50,- per volwassene).
  • Indien leden zich afmelden nadat zij de contributie hebben betaald kunnen zij een verzoek indienen voor een gedeeltelijke terugbetaling. Het bestuur zal daarover beslissen waarbij ieder geval de kosten van afdracht naar de bond niet worden teruggestort.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close