KC Open van start

De kop is er af. De eerste ronde van het KC Open kende met een redelijk aantal van elf bezette borden een voorzichtige, maar zekere start. Met een mooie mix van jeugd en volwassenen.

Met een speeltempo van 60 minuten per persoon plus 10 seconden per zet, was het ook prima te doen voor de jongere jeugd. Slechts 2 spelers konden op het laatste moment niet meedoen. Zij kregen een bye.

De eerste partij was al heel snel gespeeld. Maar misschien kwam dat omdat de jeugdcompetitie ook net was gespeeld en het speeltempo van 15 minuten per persoon er nog in zat…

We begonnen rond 20:30 uur en na drie kwartier verschenen de eerste eindspelen al op het bord. Toch duurde het tot na 22:00 uur voordat de laatste zetten in de tweede en derde partij van de avond waren gespeeld. Om 23:10 moest Frank Sala als laatste buigen. Sybe pakte daarmee als laatste van de avond een heel punt. Met een paar mooie remises, was het al met al een geslaagde eerste ronde.

De volgende ronde is op vrijdg 26 november. Deelnemen is nog steeds mogelijk! meer informatie en de aanmeld-button vind je in de kalender.

Uitslag eerste ronde:

En de tussenstand na de eerste ronde:

Tot de tweede ronde!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close