Pranav en Jaime Toernooiwinnaars

Rapid Rush

De allereerste KC Rapid Rush is gewonnen door Pranav Agarwal. Na vier avonden van telkens drie rapidpartijen prijkte hij met een prachtige score van 10.5 uit 12 bovenaan de ranglijst. Een belangrijke zege boekte Pranav al in ronde 3, toen hij met de zwarte stukken Quint de Jong versloeg. Achteraf een cruciale overwinning, aangezien Quint met 10 uit 12 beslag legde op de tweede plek. Beide youngsters kunnen met een tpr van bijna 2000 terugkijken op een fantastisch toernooi.

Hetzelfde kan zonder meer gezegd worden over Andre Vlug. Na vijf rondes was hij zelfs de eenzame koploper met een perfecte 100% score. Dat tempo hield hij daarna niet vol, maar met 9 punten legde hij wel beslag op een knappe 3de plek.

De volledige einduitslag van de Rapid Rush is hier te vinden.


Prijswinnaars Quint (links), Pranav (midden) en Andre (rechts)

 

Huiskamerschaak

Ook Huiskamerschaak werd gespeeld over vier avonden. In dit evenement startten we de avond met een uur training gevolgd door twee partijen. Bijna alle deelnemers kwamen uit HaarlemSchaakt en voor veel van hen was dit het eerste echte schaaktoernooi.

Na 8 rondes kroonde Jamie Wijdh zich tot de verdiende winnaar van Huiskamerschaak met een mooie score van 6.5 punt. Hij verloor slechts één partij tegen Stefan Moes, maar die miste teveel avonden om mee te dingen naar de bekers. Dankzij een sterke eindsprint werd Silvester de Ruig zodoende tweede. Met evenveel punten legde Kees Hulsman beslag op de derde prijs.

De volledige einduitslag van Huiskamerschaak is hier te vinden.


Prijswinnaars Jaime (links) en Silvester (rechts)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close