Slotronde externe competitie

Aanstaande zaterdag organiseert KC de slotronde van de Meesterklasse in het gemeentehuis van Bloemendaal. Helaas deze keer geen kans meer voor KC1 om kampioen te worden, wel moet er gewonnen worden om mee te kunnen doen met de EuropaCup. Supporters zijn van harte welkom, vanaf 13.00 uur wordt er geschaakt in een prachtige ambiance. Supporters die het wel graag willen volgen maar er niet bij kunnen zijn kunnen de wedstrijden live volgen via http://view.livechesscloud.com/0d776148-80bc-4b3d-a8bb-709829dccb53

Deze zaterdag is extra spannend voor Jasel Lopez die zijn derde IM-norm hoopt te gaan halen.

KC2 heeft ook een hele spannende pot tegen koploper De Waagtoren uit Alkmaar. Bij winst draaien de rollen om en promoveert KC2 naar de 1e klasse. Supporters zijn ook daar van harte welkom!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close