Shrey Jaitly wint Jeugd Paastoernooi 2022

Op Goede Vrijdag 15 april streed de jeugd van KC om behalve de eer en chocolade eieren ook om de titel Winnaar van het Jeugd Paastoernooi van 2022. Uiteindelijk mag Shrey Jaitly zich winnaar noemen, gefeliciteerd Shrey!

Met 29 deelnemers een prima bezetting voor de vrijdagavond voor Pasen.

We speelden in 1 groep maar er viel wel voor elke trainingsgroep (stappen 1,2,3,5 en 6) een prijs te winnen (jaja, chocolade eieren). Met 3 minuten per persoon plus 2 seconden extra tijd per zet op de klok, moest er wel geconcentreerd en snel gespeeld worden.

Reinier Brinck (links) pakt een vol punt tegen Hugo Lelieveld, die ondanks deze nederlaag toch de winnaar werd van de stap 1 groep. Gefeliciteerd Hugo! En op het tweede bord rechts Tanuj Maheskumar in actie tegen Jonathan van de Kris. Tanuj werd winnaar van stap 3, Congrats Tanuj!

We speelden in totaal zes ronden. Het leverde in ieder geval spannende partijen op met soms verrassende resultaten. Een hogere rating zegt niet alles in zulke partijen… 🙂

Mats de Jong (links), neemt het op tegen Liam Rooijakkers. Op het tweede bord speelt Quint de Jong (rechts) tegen de uiteindelijke winnaar Shrey Jaitly. Beide partijen eindigden hier in remise.

Na zes ronden hadden we dan de winnaars, want behalve de toernooiwinnaar, verdienden ook de beste spelers van elke traingsgroep (stappen 1,2,3,5 en 6) een prijs.

De winnaars zijn geworden:

Stap 6 en overall winnaar : Shrey Jaitly

Stap 5 Wouter Geldof

Stap 3 Tanuj Maheskumar

Stap 2 Sam Schoonenwolf

Stap 1 Hugo Lelieveld

En hieronder staat de complete lijst met ranking (in de kolom rating staat de trainingsgroep) en eindresultaat.

Wij wensen alle spelers goede en fijne Paasdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close