De ontknoping van het Hutton: NHSB A-team pakt eerste plaats!

17:30 uur : A-team NHSB eerste op Hutton

Het is ons niet gelukt de Hutton-cup weer mee naar huis te nemen. Eerlijk is eerlijk, we kamen vandaag te kort voor de grote bokaal. Maar het A-team wist wel alle ronden te winnen en is AKampioen geworden! Gefeliciteerd A-team! Katherine heeft de beker mee naar huis. Vergeet ‘m niet the showen op de club Katherine!

In een apart artikel zetten we de spelers nog wel even in het zonnetje.

17:10 uur : De laatste uitslagen

En dan de scores van B, C en D. Bij de C stond het 1-2 achter en moest Stefan een punt halen voor een gelijk spel. Dat lukte net niet. Met een remise wordt het 1,5-2,5.

In de B maakte Tim zijn partij mooi af na een fout van zijn tegenstander in de opening. Stella lukte dat niet: 1-1. Ook jack moest er aan geloven. Kevin wist remise af te dwingen. Daarmee eindigend op 1,5-2,5.

In de D ging het minder lekker, het team stond al snel met 0-3 achter. Wouter redde hier de waardoor er geen 0 in de score zat: 1-3.

Nu is het wachten op alle einduitslagen en prijsuitreikingen.

16:40 uur : Max redt de ronde: 2-2

Met 1-2 achter moest Max de eer van het E-team hoog houden. En dat doet hij dat met een mooie overwinning! Hierdoor sluit E het toernooi af met een 2-2 gelijkspel.

Volg hier live de indeling, uitslagen en standen. Of ga naar nosbo.nl. De standen per team staan erop. De individuele scores zijn (nog) niet beschikbaar. Vandaar de ‘error’ als je doorklikt.

16:30 uur : A-team pakt derde winst

Terwijl de andere teams nog bezig zijn, doet het A-team wat we zo nodig hebben: winnen. Met 3-1 wint het NHSB A-team ook de derde ronde. Een mooie prestatie.

16:24 uur : De laatste ronde

Terwijl Gilian nog bezig is met de laatste partij van het A-team vandaag -Mats en Jurriaan pakte al de eerste 2 punten, is de vijfde ronde voor de rest van start gegaan. Hier zit het B-team klaar voor de finaleronde.

vrnl: Kevin, Stella, Tim, Jack

Volg hier live de indeling, uitslagen en standen. Of ga naar nosbo.nl. De standen per team staan erop. De individuele scores zijn (nog) niet beschikbaar. Vandaar de ‘error’ als je doorklikt

16:08 uur : Het doek valt voor C

Ook het C-team redt het niet. Stefan redt de eer met 1 puntje, de einduitslag is 1-3. Sterke tegenstanders, dat wel. Maar zuur is het.

Volg hier live de indeling, uitslagen en standen. Of ga naar nosbo.nl. De standen per team staan erop. De individuele scores zijn (nog) niet beschikbaar. Vandaar de ‘error’ als je doorklikt.

15:35 uur : Het valt deze ronde niet mee voor D..

Met 1-3 eraf is zuur. Tjacko wist de eer voor NHSB te redden. Jurriaan pakt in de A alvast het eerste punt in de 3e ronde. Maar Kevin haalt het niet op bord 1. Ook Stella en Tim delven het onderspit. Jack doet het wel en maakt er uiteindelijk 1-3 van voor het B-team.

vrnl: Tjacko, Wouter, Bryan en Kushal

Volg hier live de indeling, uitslagen en standen. Of ga naar nosbo.nl. De standen per team staan erop. De individuele scores zijn (nog) niet beschikbaar. Vandaar de ‘error’ als je doorklikt.

15:35 uur : Plussen en minnen

De 4e ronde (voor B t/m E) en 3e ronde A zijn in volle gang. B staat nu 1-0, Het C-team op verlies (0-1) en het E-team is te snel van tafel: 1-3.

Volg hier live de indeling, uitslagen en standen. Of ga naar nosbo.nl. De standen per team staan erop. De individuele scores zijn (nog) niet beschikbaar. Vandaar de ‘error’ als je doorklikt.

15:05 uur : C-team: hard werken wordt niet beloond

Helaas moest het C-team buigen. Eraf met 1-3.

vlnr : Guido, (Quint was al klaar), Pranav en Luke

14:55 uur : A-team overtuigt ook in de tweede ronde

Overtuigend en met duidelijke cijfers: met 3,5 uit 4 zet het NHSB-A-team weer een mooi resultaat neer.

Volg hier live de indeling, uitslagen en standen. Of ga naar nosbo.nl

14:41 uur : Het E-team herstelt zich

Na de vorige ronde had het E-team wat recht te zetten. En hoe. Met 3-1 pakken zij overtuigend de derde ronde. Mats en Katherina pakken beide een punt in de A: 2-0. Jurriaan en Gilian spelen nog. Intussen wil het niet vlotten bij de D. Met 0-3 achter is het een taaie wedstrijd.

14:25 uur : Indeling en stand nu live online!

Volg hier live de indeling, uitslagen en standen. Of ga naar nosbo.nl

14:23 uur : B-team ook 2e ronde verloren

Het B-team heeft helaas maar een half puntje kunnen pakken tegen SBO.

14:02 uur : Tweede ronde uitslagen wisselend

De tweede ronde kent wisselende resultaten. Het D-team kwam er niet aan te pas tegen de LSB, maar met Chen-Wu aan de andere kant op bord 1 geen schande. We moesten uiteindelijk 0-4 aantekenen. Ook het E-team ging eraf met 0-4. Het C-team stoort zich daar niet aan en pakt de ronde met 4-0! Nu wachten op het B-team..

Intussen is het A-team begonnen aan de tweede ronde van 25 min+10sec increment.

13:05 uur : A-team pakt de 1e ronde

Met een score van 3,5 uit 4, heeft het A-team een uitstekende start gemaakt!

13:05 uur : B-team overheerst in de 1e ronde

Het B-team laat er geen onduidelijk bestaan: Met een 4-0 maken zij korte metten met hun tegenstanders. En over 3 minuten weer aan de bak.

13:05 uur : D- en C-team klaar

Het C-team scoort uiteindelijk 2,5-1,5 evenals het D-team. De 2e ronde start om 13:15. We wachten nog op de scores van B. Helaas is er geen centraal overzicht van alle uitslagen. Indien we dat achterhalen, staat het hier natuurlijk ook!

De schema’s zijn iets aangepast:

A: 2e ronde 13:40 uur, 3e ronde 15:00 uur

B t/m E : 2e ronde 13:15 uur, de overigen schuiven iets op. Laatste ronde verwacht om en nabij 15:45 uur.

 

12:55 uur : Eerste uitslagen D en C

.Het C-team staat op 1-1, nu Quint verloor, maar Pranav een vol punt pakte. Kushal scoorde ook voor het D-team samen met Wouter; tussenstand 2-0. In de A is nog iedereen bezig, maar zij hebben meer tijd. De rondes zijn veranderd in 25 min in plaats van 15 vanwege een kleiner aantal teams dan verwacht.

12:46 uur : De eerste uitslagen

Het E-team is al klaar. Liam en Max wonnen hun partij. Ronan en Victor moesten buigen: 2-2 1e ronde.

12: 30 uur : Huttontoernooi van start

Het Huttontoernooi 2021 is van start gegaan. Met 5 complete teams is de NHSB begonnen aan het verdedigen van de bokaal van 2019. In dit live verslag proberen we je op de hoogte te houden van de voortgang.

Team E aan het bord: vlnr: Max, Liam, Ronan, Victor

De opstelling

De teams zijn als volgt ingedeeld:

Team A: Gilian Honkoop, Katherina Ricken, Jurriaan Boeren en Mats de Jong

Team B: Kevin de Rooij, Stella Honkoop, Tim van Rijs, Jack Schoonenwolf

Team C: Guido van Hesselingen, Quint de Jong, Stefan van der Duijs, Pranav Agarwal. Luke Schoonenwolf. Zij rouleren want zijn met z’n vijven.

Team D: Tjacko Bok, Wouter Geldof, Bryan de Rooij, Kushal Agarwal

Team E: Max Geldof, Liam Rooijakkers, Ronan Kuijl, Victor Westerneng

Succes allemaal !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close