NHSB Hutton-spelers bedankt!

Op zaterdag 30 oktober speelde het NHSB-team om de Hutton-bokaal. We reisden met 21 spelers, ouders en teamleiders af naar Hengelo. Daar werden we hartelijk ontvangen door de organisatie. En dankzij de gastvrijheid van het Montessori College Twente, was er ruim voldoende speel- en rustruimte. Wij waren er klaar voor!

Het was duidelijk te merken dat goede spelers uit het hele land zich verzameld hadden. Alle NHSB-spelers moesten aan de bak. Met wisselende resultaten. Toch nam het A-team maar mooi goud mee naar huis! De Hutton-bokaal verhuist (wij hopen slechts tijdelijk) naar de RSB. Met een duidelijke en overtuigende score waren zij de overall winnaar vandaag. Gefeliciteerd RSB!

Maar wie hebben er vandaag het werk voor ons gedaan? In vogelvlucht een overzicht. Zie voor alle uitslagen: nosbo.nl

Team A : Kampioen!

v.l.n.r.: Katherina Ricken (S.V. Purmerend), Jurriaan Boeren, Gilian Honkoop en Mats de Jong (alle drie van Kennemer Combinatie)

Team B :

v.r.n.l.: Kevin de Rooij (Caïssa-Eenhoorn), Stella Honkoop (Kennemer Combinatie), Tim van Rijs (S.V. Purmerend), Jack Schoonenwolf (Kennemer Combinatie)

Team C :

v.l.n.r.: Guido van Hesselingen (S.V. Opening ’64), Quint de Jong, Stefan van der Duijs en Pranav Agarwal (alle drie van Kennemer Combinatie). Niet op de foto: Luke Schoonenwolf. Team C was met vijf spelers en schoven steeds door. Met 5 ronden kwam dat precies goed uit!

Team D :

v.l.n.r.: Kushal Agarwal (Kennemer Combinatie), Bryan de Rooij (Caïssa-Eenhoorn), Wouter Geldof (Kennemer Combinatie), Tjacko Bok (HWP Haarlem)

Team E :

v.l.n.r.: Ronan Kuijl (S.V. De Wijker Toren), Victor Westerneng (Caïssa-Eenhoorn), Liam Rooijakkers en Max Geldof (beide Kennemer Combinatie).

En met dank aan de NHSB voor het sponseren van de welverdiende pizza aan het einde van de mooie schaakdag in een prettige sfeer. En grote dank aan de NOSBO, die het dit jaar allemaal organiseerde!

Tot volgende jaar!

Zie hier alle uitslagen op de SBO site

Zie verslag op de NOSBO site

Zie verslag op de RSB site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close