KC Open 2021-2022 weer aan het bord met de 3e ronde

 

Na uitstel in december, kon de derde ronde dan eindelijk gespeeld worden aan het bord. Met 9 borden zowaar geen slechte bezetting gezien alles wat er speelt omtrent datgene dat we niet meer willen horen… Schaken dus. Op de evenementen-pagina van het KC Open lees je er meer over, inclusief de uitslagen en de stand na drie ronden.

De volgende ronde is op 18 februari. Meedoen is nog altijd mogelijk, ook als je de eerste drie rondes gemist hebt. Schrijf je via de website (de groene aanmeldbutton) of bij wedstrijdleider Frans van Casteren, E-mail: utellme@planet.nl, telefoon: 06-11125874.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close