KC 3, knappe mannen en gekkigheid

02:22 en twee schakers onder invloed van Gin Tonic achter de computer.

Eigenlijk was er maar één super ster vandaag, Olof Junior Duijs. Hij won, hij deed wat hij moest doen, hij was goddelijk. Stefan is wel echt potentieel de nieuwe Jurriaan Farmers.

Op bord 1 zat Pretty Boy Boulahfa tegen de topschaker van Waagtoren. Hij gooide alles in de strijd, inclusief zijn charmes, maar Frank van der Velpen was niet onder de indruk en maakte makkelijk remise.

Maakt niet uit, we hebben nog Pijp op bord 2. Maar Pijp is echt een alles of niets kind of person. Het leek even alles, toen leek het niets, en toen was het eeuwig  schaak. Pijpnaldooooooooo

Tim, Tim, Tim, Tim. O, O, O, O, O. Kwal voor, koningsaanval, tegenstander loopt van g8 naar g3 met de koning maar het gaat niet mat en dan sta je opeens ondekbaar mat. Tim, Tim, Tim. Volgende keer beter!! 😉

Edward op bord 5 gewoon lekker remise. Lekker, niks mis mee. Prima.

Mats L’ Jong, remise tegen 1400, kan de beste overkomen. Maar niet mee naar de Chinees? Volgende keer weer mee chef, lets goooo!

Op bord 3 was Michiel Terwee als een van de laatste bezig. Allebei drie pionnen  en een toren, maar doorstrijden voor het team. Daarna nog helpen de zaal opruimen, ik ben trots! Prima draw, toppertje!!

Dan de partij van de dag. Stel je voor, de stand is 3,5-3,5 en de stelling is een toren tegen een toren en drie pionnen. Sommige mensen zouden opgeven, andere mensen zouden huilen, maar een enkeling ziet een kans. Een kans om het kampioenschap nog te redden. Een kans om de eer hoog te houden. Een kans om een held te zijn. Pieter Kroon besloot dat dit zijn kans was. Pieter Kroon besloot dat vandaag zijn dag zou zijn. Pieter rechte zijn rug en spande zijn biceps. Pieter deed wat niemand meer verwachte en pakte de draw.  DOLLE TOREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOLLE TOREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  DOLLE TOREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wat een held!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close