In Memoriam: Ank Duijn

Vorige week bereikte ons het trieste bericht dat Ank Duijn is overleden. Ank was niet alleen de moeder van Rob en Richard Duijn, jarenlange vaste clubleden, maar ook een trouwe supporter die graag kwam kijken bij de verrichtingen van haar zoons. Dan kwam Ank, maar ook haar man Joop en de vrouwen van Rob en Richard en soms ook de kinderen mee. Een echt familie-gebeuren dus. Later, nadat Joop ons al enige tijd was ontvallen, bleef ze de jongens op toernooien en belangrijke wedstrijden opzoeken.

Ank werd ook een vertrouwd gezicht achter de bar. Samen met Ina en Monica was zij tijdens de vrijdagavonden steevast aanwezig om snoep uit te delen aan de jeugd, en koffie, thee en meer aan de volwassenen. En altijd was ze vriendelijk voor eenieder.

Ze was betrokken en hield van gezelligheid. Ondanks haar gehoorbeperking kon Ank bewonderenswaardig goed communiceren met iedereen, zelfs met onze jongste jeugdleden. Zij werd zelfs nog officieel lid van de club om eventueel in te kunnen vallen bij een onvolledig team. Echt een lieve vrouw met hart voor de club!!

De club heeft een bloemstuk aangeboden aan haar familie als blijk van waardering van Ank’s jarenlange inzet. Het is hartverwarmend te horen dat er veel mensen bij de begrafenis aanwezig waren.

1 thought on “In Memoriam: Ank Duijn

  1. Mooi geschreven. Dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close