E Team snel uitgespeeld

Tim Zozulya, Maxwell Meijer, Sam Schoonenwolf, Alexander Regterschot

Nadat afgelopen twee jaar het E team van Kennemer Combinatie met enkele sterke optredens van zich liet spreken stond er aan het begin van dit seizoen een vrijwel nieuw team in de startblokken om JCC (Jeugd Club Competitie) af te trappen. Het jongste team van KC mocht gelijk aan de bak in de halve finale van het NK Teams. Van de 18 teams zouden de beste 9 teams zich plaatsen voor de finale. Waar het vorige E team een aantal jaren en een aantal toernooien flink aan ervaring had opgebouwd om uiteindelijk te kunnen vlammen in de finale stond hier een bijna geheel nieuw team aan de start om op dit toernooi vooral ervaring op te doen. Alleen kopman Alexander Regterschot kan als 9 jarige bogen op flink wat ervaring, hij maakte als piepjonge speler al deel uit van het vorige E team.

Alexander op dreef in de halve finale (6 uit 7 op bord 1)

Alexander neemt zijn taak als kopman serieus. Niet alleen zorgt hij altijd voor een goede sfeer in het team, ook met zijn prestaties probeert hij het team op sleeptouw te nemen. Op bord 1 scoorde hij met 6 overwinningen in 7 partijen een uitstekende score. Voor Sam Schoonenwolf, Maxwell Meijer en Tim Zozulya was het de allereerste keer dat zij KC mochten vertegenwoordigen in een team.

Maxwell Meijer
Tim Zozulya

Sam had wel al wat toernooitjes gespeeld, maar voor Maxwel en Tim was het zelfs het allereerste echte toernooi. Om dan gelijk op een NK voor de leeuwen te worden gegooid gaat je dan ook niet in de koude kleren zitten. Met zijn drieen konden nog wel wat puntjes bij elkaar worden gesprokkeld en uiteindelijk werden zelfs ook nog twee teams verslagen, maar een plek bij de beste 9 teams zat er helaas niet in. De sfeer proeven was deze dag belangrijker en de ervaring van deze dag wordt in ieder geval meegenomen naar de aankomende Grand Prix toernooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close