Vrienden van KC

Vrienden van KC vragen uw steun om onze ambitie te realiseren!

De Kennemer Combinatie (“KC”) is in 2006 begonnen als een samenwerkingsverband van schaakclubs uit de regio Haarlem. Wij behoren met ruim 150 leden tot de grootste schaakverenigingen van Nederland. De Kennemer Combinatie wil als vereniging op het hoogste podium acteren. Dat willen wij in ploegverband met de competities, maar ook met onze individuele schakers door tot de (sub)top van de nationale schaaksport te behoren. Dit betekent dat we als vereniging een verankering willen maken met topsport. Dit past in onze visie prima naast de aandacht voor het jeugdschaak en breedteschaak. Immers, zonder breedteschaak en jeugdschaak geen topschaak. Daarom willen wij als vereniging trainers en schakers stimuleren tot topprestaties en ze daarbij ondersteunen.

Resultaten

Dat dit concept sterk is, blijkt uit de prestaties van de David Klein. Komende uit onze eigen jeugdopleiding, wist hij in augustus 2013 tijdens het BDO toernooi in Haarlem zijn 3e GM Norm te scoren. David is benoemd tot internationaal Grootmeester (IGM), de hoogste titel in de schaaksport. David behoort tot top-30 van Nederland.

Word ook vriend van KC!

Voor de financiering van de topspelers hebben we de “club van 100” opgericht. De KC vrienden bestaan uit vele kleinere sponsors, zowel privépersonen als bedrijven, die de club een warm hart toedragen. Door deze spreiding kan de continuïteit beter worden gegarandeerd dan bij sponsoring door één (groot) bedrijf. Indien u zich kunt vinden in de ambities van onze club, en ons wilt steunen met een financiële bijdrage van tenminste 50 EUR, neemt u dan contact met ons op. Wij gaan graag in gesprek over wat uw bijdrage voor u en ons kan betekenen!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close